UTSTILLINGSPLAN OG PROGRAM 2024

• 30. Mars-14. April  Elisabeth Thorsen

• 25. Mai- 9. Juni      Jenny Alnæs

• August                 Bibbi Børresen / Astrid Grue

ØVRIG PROGRAM VÅREN 2024:

Velkommen til årsmøte i Fredrikstad Kunstforening

Torsdag 14. mars kl. 19:00

Kafe ØKS, Ferjestedsveien 5, 1606 Fredrikstad

For å opprettholde en grønn profil og unngå matsvinn, tar vi forhåndsbestillinger. Ingebjørg tar imot bestilling på e-post: ingebjorg.hokholt@gmail.com eller

telefon: 99 29 09 86

Meny 1: Kaffe og kake/bakst kr.105

Meny 2: Kold-tallerken kr.195

-Tre typer spekeskinke

-En ost

-Syltetøy

-Brød/smør

-Salat

-Potetsalat.

Det blir foredrag ved Bibbi Børresen og Astri Grue.

Årsmøte er for medlemmer. Er du ikke medlem er du velkommen til å bli det. Se egen link på hjemmesiden.

Kurs med Barnevernspedag og Diplom Kunstterapeut Ann Ellsie Morger holdes i Fredrikstad kunstforening.

Dette blir et tre timers kurs med ulike øvelser onsdag 20 mars kl.18-21

Pris for medlemmer av kunstforeningen er kr.100,- Ikke medlemmer kr.200,-

Kunstforeningen står for materialer. Alt er inkludert i prisen. Du betaler vipps eller kontant ved oppmøte.

For mer informasjon og påmelding ta kontakt med Ann Ellsie Morger 95274802 eller annellsie@morger.no

Kunstnersamtale med Anne-Lise Stenseth og Marit Anna Evanger søndag 21. januar kl.14.00.

Billedkunstner og kurator Christel Sverre i samtale med kunstnerne. Velkommen!

Kunstforedrag med Silje Sigurdsen torsdag 8. februar kl.18.00

Tema er : Kunstneren versus Kunstig intelligens-et menneskelig mot i maskinens tidsalder.

Foredraget er gratis for medlemmer av kunstforeningen og Kunzt.no. Pris kr. 200,- for ikke medlemmer.

Enkel servering. Velkommen!

CROQUIS-GRUPPA, tirsdager kl.19.00- 21.00.

Ingebjørg Hokholt arrangerer akt og croquis hver tirsdag. Vi tegner levende modell. Inngang kr. 100,-

Påmelding til ingebjorg.hokholt@gmail.com eller tlf 99290986

Kurs og andre aktiviteter:

Hanne Margaretha Biedilæ arrangerer malekurs for nybegynnere 7 mandager fra kl.18.00- 21.00 oppstart 29. januar.

Se egen invitasjon med undervis

Ingebjørg Hokholt arrangerer tegne og malekurs 7 onsdagskvelder fra 18.00- 21.00

Mer info kommer.

Akvarelldamene leier undervisningsrommet oppe hver tirsdag kveld.

Det er mulighet for å leie lokalet til møter og relevant aktivitet for kr. 400 for medlemmer.

Malekurs for nybegynnere med Hanne Margaretha Biedilæ i Fredrikstad kunstforening.

Kurset er for nybegynnere som har lyst til å lære seg ulike teknikker innenfor akrylmaling. Som kursdeltaker tar du med deg eget lerret/ lerreter, og primærfargene rød, gul og blå samt hvit og sort. Skaperglede er i fokus og det viktigste er å finne frem til din egen kreative stemme ved hjelp av teknikkene du lærer.

Det trengs ingen forkunnskaper. Maks 8 deltakere og kurset koster kr. 3000,-

Påmelding eller om du ønsker mer informasjon, ta kontakt med Hanne M. Biedilæ tlf. 97411705 eller hanne@studiohmb.no

www.studiohmb.no

Tegne og malekurs

med Ingebjørg Hokholt i Fredrikstad kunstforening.

Kurset starter med enkle tegneøvelser. Jeg lager oppgaver som aktiviserer fantasien. Vi kommer innom form, farge, perspektiv, anatomi, komposisjon og bilde som uttrykk. Det legges stor vekt på skaperglede og vi jobber gradvis mot et eget personlig uttrykk.

Jeg har kraftpapir kull, kritt og staffelier med tegneplate i store og mindre format.

Øverige matrialer må man ha med selv. Kurset koster kr. 3000,-

Man trenger ingen forkunnskaper, men lyst til å være med. Vi lager en hyggelig liten gruppe med maks 6 deltakere.

Påmelding eller om du ønsker mer informasjon,ta kontakt med Ingebjørg Hokholt tlf. 99290986 ingebjorg.hokholt@gmail.com

www.ingebjorg.com

Vi i foreningen ser frem til nok et spennende år med nye utstillere, og er alltid utrolig takknemlige for våre medlemmers oppmøte, enten det er som verter eller besøk på utstillingene våre!

looking at art